AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları çok kısa kestirmek

Kahve falında saçları çok kısa kestirmek

Kahve falında saçları çok kısa kestirmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, şen kahkahalar atacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında saçları çok kısa kestirmek gördüyseniz:

  • Eşitlik esasına dayalı ilişkiler kurmalısınız.

Kahve falında kısa saç kestirdiğini görmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı çok kısa kestirmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında saçı kısacık kestirmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında saçını çok kısa kestirmek duygularının ön plana çıkacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında saçları kısacık kestirmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını kısa kestirmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına inanılır.

Kahve falında saçımı kısa kestirmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, tövbe etmeye işaret eder.

Kahve falında saçını kısa kestirdiğini görmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir