AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa yeşil yılan görmek

Kahve falında kısa yeşil yılan görmek

Kahve falında kısa yeşil yılan görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, koyu sohbetler edeceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, içinin kıpır kıpır olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa yeşil yılan gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ilgilendiren sorunlar çözülmeyi bekliyor.

Kahve falında kısa yeşil yılan görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ince kısa yılan görmek ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında siyah kısa yılan görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kısa ince yılan görmek iş hayatında saygı göreceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına işarettir.

Kahve falında kısa siyah yılan görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kısa ve kalın yılan görmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kısa yılan görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, malının ve aşının da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa beyaz yılan görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir