AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçını kısa görmek

Kahve falında birinin saçını kısa görmek

Kahve falında birinin saçını kısa görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin saçını kısa gördüyseniz:

  • Kendine güvenli tavırlarınızla başarılarınıza yardımı olabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında kısa saçı uzun görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kısa saç görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı çok kısa kestirmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına işarettir.

Kahve falında saçımı kısa görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalettir.

Kahve falında annenin saçını kısa görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını kısaltmak çözümsüz sorunları olmayacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını kısa görmek kurulu düzenin yıkılacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına delalet eder.

Kahve falında kısa ve siyah saç görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir