AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı bot çizme görmek

Kahve falında ayakkabı bot çizme görmek

Kahve falında ayakkabı bot çizme görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı bot çizme gördüyseniz:

  • Gizli planları, kapalı kapılar ardında olup biteni merak edebilir, gizemli konulara ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında ayakkabı bot çizme görmek başarısızlığa düşeceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında çizme yada bot görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çizme bot almak yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına inanılır.

Kahve falında çizme bot giymek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, kariyer sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında çizme bot görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bot ayakkabı kaybetmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bot ve ayakkabı görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı bot görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir