AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına çizme vermek

Kahve falında başkasına çizme vermek

Kahve falında başkasına çizme vermek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, günahtan temizlenmeye, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasına çizme vermek gördüyseniz:

  • Hayallerinizi ne pahasına olursa olsun gerçekleştirme konusunda kararlı görünüyorsunuz.

Kahve falında büyük çizme görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının çizmesini giymek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah uzun çizme görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birçok çizme görmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, psikolojik olarak toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk çizme görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çizme giydiğini görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çizmelerini çaldırmak daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına delalet eder.

Kahve falında kendine çizme almak kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir