AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırtasiyeden kalem almak

Kahve falında kırtasiyeden kalem almak

Kahve falında kırtasiyeden kalem almak kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırtasiyeden kalem almak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda karışıklıklardan uzak durun.

Kahve falında kırtasiyeden kalem almak kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kırtasiyeden silgi almak yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırtasiye alışverişi yapmak rahat bir yaşama kavuşulacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında kırtasiye dükkanı görmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kırtasiyeye girmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırtasiye görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işaret eder.

Kahve falında kırtasiye dükkanı açmak sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında kırtasiyeden alışveriş yapmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir