AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kirpi görmek

Kahve falında ölmüş kirpi görmek

Kahve falında ölmüş kirpi görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, huzur ve mutluluk bulacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş kirpi gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden şüphe duyan kişileri haksız çıkartmalısınız.

Kahve falında kirpi eti görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirpinin ok attığını görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına inanılır.

Kahve falında kirpinin ısırdığını görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kirpi görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil kirpi görmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine rivayet eder.

Kahve falında dikensiz kirpi görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirpi yemek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpi eti yemek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, moral bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir