AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kirpi görmek

Kahve falında yeşil kirpi görmek

Kahve falında yeşil kirpi görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, önemli yerlere geleceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kirpi gördüyseniz:

  • Dürüstlük temalı problemler veya sınırları ya da kuralları olmayan kişilerle biraraya gelmek hayatınızda istikrar sağlamanızı zorlaştırıyor.

Kahve falında yeşil kirpi görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında oklu kirpi görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında dikensiz kirpi görmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, neşeli bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru kirpi görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, her daim temkinli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kirpi görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirpi beslemek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kirpi eti görmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kirpi görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir