AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kirpi görmek

Kahve falında evde kirpi görmek

Kahve falında evde kirpi görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, keyifli olacağına, işlerin bozulacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde kirpi gördüyseniz:

  • İçten olunmaması durumunda çözüme ulaşılması zor görünüyor.

Kahve falında evde kirpi görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sevilip sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirpi eti görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kirpi görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında fare ve kirpi görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında oklu kirpi görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, lüks, konfor içinde olacağına inanılır.

Kahve falında kirpi oku görmek ulvi kimse haline geleceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirpi öldürmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirpi kovalamak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, borçlarının kapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir