AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpi eti görmek

Kahve falında kirpi eti görmek

Kahve falında kirpi eti görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, yaşama dört elle sarılacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kirpi eti gördüyseniz:

  • Gereksiz tartışmalar içerisine girmemekte fayda var.

Kahve falında kirpi eti görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kirpi eti yemek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına alamet eder.

Kahve falında kirpi öldürmek imkânların çok daha iyi olacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına alamet eder.

Kahve falında kirpinin ısırdığını görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru kirpi görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında dikensiz kirpi görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kirpi görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında kirpi kesmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir