AnaSayfa / Genel / Kahve falında oklu kirpi görmek

Kahve falında oklu kirpi görmek

Kahve falında oklu kirpi görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, sevindirici haberler alınacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oklu kirpi gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri en ince ayrıntısına kadar planlamanız gerekiyor.

Kahve falında kirpinin ok attığını görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kirpi oku görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında oklu kirpi görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kirpi görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında kirpi kovalamak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kirpi yavrusu görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kirpi görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında kirpi kesmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, sevdiği birine hediye alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir