AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpi oku görmek

Kahve falında kirpi oku görmek

Kahve falında kirpi oku görmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kirpi oku gördüyseniz:

  • Aşırı hareketlerden, aşırı sorumluluk almaktan veya aşırı harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında kirpi oku görmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işarettir.

Kahve falında kirpinin ok attığını görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oklu kirpi görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine delalet eder.

Kahve falında kirpi eti yemek tutumlu bir yaşam süreceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirpi yavrusu görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kirpi görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kirpi görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirpi kovalamak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir