AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpiklerini kopardığını görmek

Kahve falında kirpiklerini kopardığını görmek

Kahve falında kirpiklerini kopardığını görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, hayallerinin suya düşeceğine, herkesin şaşırtılacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına alamet eder.

Kahve falında kirpiklerini kopardığını gördüyseniz:

  • Siz evli bir kadınsanız evinizde çok hızlı müdahale edilmesi gereken bazı durumlar olabilir.

Kahve falında uzun kirpikler görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirpiklerini kestiğini görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kirpik makası görmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kirpik yemek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında kendi kirpiğini kesmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işarettir.

Kahve falında kirpiğinin döküldüğünü görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kirpik çıkarmak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpiklerinin döküldüğünü görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir