AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpik yemek

Kahve falında kirpik yemek

Kahve falında kirpik yemek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kirpik yemek gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki rahatsızlıklarınızı dile getirme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında kirpik yemek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gözünden kirpik çıkarmak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında kirpik uzadığını görmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kirpik görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirpik kıvırmak sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpik kılı görmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, düşmanlarının güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kirpik koparmak alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, hem de para kaybettireceğine alamet eder.

Kahve falında kirpik kestirmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, artık daha dikkatli davranacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir