AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpiğinin döküldüğünü görmek

Kahve falında kirpiğinin döküldüğünü görmek

Kahve falında kirpiğinin döküldüğünü görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına yorulur.

Kahve falında kirpiğinin döküldüğünü gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden insanlar veya bilgiler genel kültürünüz, yaşam tarzınız veya maddi durumunuz üzerinde olumlu etkiler yaratabilir.

Kahve falında kirpikleri dökülmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına inanılır.

Kahve falında kirpiğinin yandığını görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine işarettir.

Kahve falında güzel kirpik görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirpik dökülmesi görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirpiklerini uzun görmek kazancın daha da arttırılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpiklerini yolmak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında kirpiğin uzadığını görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, ortaklı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında gözünden kirpik çıkarmak kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, bereketli yağmurlara rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir