AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpiklerini kestiğini görmek

Kahve falında kirpiklerini kestiğini görmek

Kahve falında kirpiklerini kestiğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, prestij sahibi olunacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kirpiklerini kestiğini gördüyseniz:

  • Hassasiyetlerinizi paylaşan bir kişiye rastlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında kirpik kestiğini görmek kaderinin yüzüne güleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında kirpiklerini kestiğini görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kirpik kestirmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında kirpikleri yolmak sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hasret çekileceğine işarettir.

Kahve falında kirpiklerini kısa görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kirpik kıvırmak büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, işyerini kapatacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kirpik görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpik takmak kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, bazı iş birlikleri yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir