AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpiklerini kısa görmek

Kahve falında kirpiklerini kısa görmek

Kahve falında kirpiklerini kısa görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, planların sarkacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirpiklerini kısa gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalara veya hayal kırıklıklarına açıksınız.

Kahve falında kirpiklerini kısa görmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözün içinde kirpik görmek kafasının rahat olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirpik dökülmesi görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında kirpiğinin düştüğünü görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına işarettir.

Kahve falında kirpiğini koparmak aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirpik almak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kaş ve kirpik görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına işaret eder.

Kahve falında kirpiğin uzamasını görmek ona mutluluk getireceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir