AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpiğin uzamasını görmek

Kahve falında kirpiğin uzamasını görmek

Kahve falında kirpiğin uzamasını görmek sürekli yerinde sayacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirpiğin uzamasını gördüyseniz:

  • Olayların çok daha fazla ciddi bir boyut kazanmasını istemiyorsanız önemsiz gibi görünen ayrıntıları iyi değerlendirmelisiniz.

Kahve falında kirpiğin uzamasını görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında uzamış kirpik görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kirpiklerin uzamasını görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirpik uzaması görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi saçını uzamış görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, hayatınızın neşe dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını uzamış görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında kaş uzaması görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine delalettir.

Kahve falında birini uzamış görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir