AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşların uzamasını görmek

Kahve falında kaşların uzamasını görmek

Kahve falında kaşların uzamasını görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya delalet etmektedir.

Kahve falında kaşların uzamasını gördüyseniz:

  • Size veya işinize karışan kişiler olabilir, çok fazla üzerinde durmamalısınız.

Kahve falında uzamış kaş görmek kafasını rahatlatacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kaş uzaması görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşları uzamış görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşların uzamasını görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını uzamış görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burun uzaması görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını uzamış görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçının uzamasını görmek mutluluğu yakalayacağına, rızık bolluğu içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir