AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını uzamış görmek

Kahve falında saçlarını uzamış görmek

Kahve falında saçlarını uzamış görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine işarettir.

Kahve falında saçlarını uzamış gördüyseniz:

  • Şu an için elinizdekilere göre seçim yapmamalı diğer seçeneklerinizin oluşmasını beklemelisiniz.

Kahve falında kısa saçın uzamasını görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının saçının uzamasını görmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını uzamış görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını uzamış görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, hayatın fal sahibine güleceğine rivayet eder.

Kahve falında uzamış saç görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, geçim derdinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini saçı uzamış görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Kahve falında saçımı uzamış görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçların çok uzamış görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir