AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpikleri dökülmek

Kahve falında kirpikleri dökülmek

Kahve falında kirpikleri dökülmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirpikleri dökülmek gördüyseniz:

  • Farklı açılardan düşünmeniz herkesin ihtiyaçlarını karşılayabilecek işe yarar çözümler bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kirpikleri dökülmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına inanılır.

Kahve falında takma kirpik takmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünün içinde kirpik görmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine işarettir.

Kahve falında kirpik uzadığını görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, devlete hizmet etmeye tabir olunur.

Kahve falında kirpik döküldüğünü görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gözün içinde kirpik görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, eşi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirpik kestirmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kirpikleri yolmak zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir