AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpik uzadığını görmek

Kahve falında kirpik uzadığını görmek

Kahve falında kirpik uzadığını görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kirpik uzadığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutmalısınız.

Kahve falında kirpiklerin uzadığını görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işarettir.

Kahve falında kirpik uzadığını görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Kahve falında kirpiğin uzadığını görmek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine işaret eder.

Kahve falında kirpiğinin uzadığını görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takma kirpik almak risk almaktan özenle kaçınacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında kirpik yolmak kazançlı işlere yatırım yapacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gözüne kirpik kaçtığını görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında gür kirpik görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir