AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini uzamış görmek

Kahve falında birini uzamış görmek

Kahve falında birini uzamış görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birini uzamış gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları ya da mücadele gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında uzamış bıyık görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bıyıkları uzamış görmek sorunların artacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarımı uzamış görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına delalet eder.

Kahve falında uzamış siyah saç görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıl uzaması görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında boyun uzamasını görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç uzamış görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirpik uzaması görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir