AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı yıldız görmek

Kahve falında kırmızı yıldız görmek

Kahve falında kırmızı yıldız görmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı yıldız gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda ani gelişmeler veya haberler söz konusu olabilir.

Kahve falında kırmızı yıldız görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ay ve yıldız birlikte görmek yeni işlere girileceğine, istenen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında yüzlerce yıldız görmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayan yıldıza bakıp dilek tutmak ondan şifa göreceğine, güç alacağına, çok büyük kazançlar getireceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünde birçok yıldız görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında davud yıldızı görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına rivayet eder.

Kahve falında gündüz yıldız görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parlayan yıldızlar görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir