AnaSayfa / Genel / Kahve falında davud yıldızı görmek

Kahve falında davud yıldızı görmek

Kahve falında davud yıldızı görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, elde edilecek menfaatlere, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, işlerinde aksama olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında davud yıldızı gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya şikayetleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında davut yıldızı görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına rivayet eder.

Kahve falında davud yıldızı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında ahmet davutoğluunu görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hazreti davutu görmek ailesini de mutlu edeceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında davud aleyhisselamı görmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıldızların söndüğünü görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında gece yıldızları görmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında film yıldızı olmak zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, malında zulüm meydana gelmesine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir