AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı yeşil elma görmek

Kahve falında kırmızı yeşil elma görmek

Kahve falında kırmızı yeşil elma görmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı yeşil elma gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş durumlar zayıf zamanlarda yok olabilir.

Kahve falında yeşil ve kırmızı elma görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı yeşil elma görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kırmızı elma görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma kabuğu görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma topladığını görmek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, eşi ile problemler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ısırılmış kırmızı elma görmek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden kırmızı elma almak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı elma toplamak kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir