AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ve kırmızı elma görmek

Kahve falında yeşil ve kırmızı elma görmek

Kahve falında yeşil ve kırmızı elma görmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ve kırmızı elma gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleyip ilerlememe veya devam edip etmemem arasında gidip geliyor olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil ve kırmızı elma görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, hile ile mal elde etmeye tabir olunur.

Kahve falında yeşil kırmızı elma görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı yeşil elma görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı elma toplamak çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma aldığını görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı elma yemek sıkıntının günden güne artacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan kırmızı elma koparıp yemek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ısırılmış kırmızı elma görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir