AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı elma kabuğu görmek

Kahve falında kırmızı elma kabuğu görmek

Kahve falında kırmızı elma kabuğu görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, rızkının çoğalacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , işsiz kalmaya rivayet eder.

Kahve falında kırmızı elma kabuğu gördüyseniz:

  • Sonuçlarını düşünmeden konuşmanız ise sorun yaratabilir.

Kahve falında kırmızı elma kabuğu görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında elma kabuğu görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma kabuğu soymak parasının her zaman bereketli olacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında küçük kırmızı elma görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kırmızı elma görmek kazançta zarar edeceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan kırmızı elma almak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı elma satın almak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında tabakta kırmızı elma görmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir