AnaSayfa / Genel / Kahve falında ısırılmış kırmızı elma görmek

Kahve falında ısırılmış kırmızı elma görmek

Kahve falında ısırılmış kırmızı elma görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, birikiminin artacağına alamet eder.

Kahve falında ısırılmış kırmızı elma gördüyseniz:

  • Sizin hoşunuza gidecek bir teklif getirmek üzereler.

Kahve falında ısırılmış kırmızı elma görmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında ısırılmış elma görmek toplum için faydalı işler yapacağına, yaşamının uzun olacağına alamet eder.

Kahve falında ısırarak elma yemek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma yemek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalettir.

Kahve falında sarı kırmızı elma görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı elma koparmak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma topladığını görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, insanlarla arasının iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında iki kırmızı elma görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir