AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla tokalaşmak

Kahve falında arkadaşla tokalaşmak

Kahve falında arkadaşla tokalaşmak rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Birkaç farklı alana doğru çekiliyor olabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşla tokalaşmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalettir.

Kahve falında subayla tokalaşmak şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işarettir.

Kahve falında devlet büyüğüyle tokalaşmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü biriyle tokalaşmak içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kızla tokalaşmak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle tokalaşmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadınla tokalaşmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine inanılır.

Kahve falında sol elle tokalaşmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir