AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü biriyle tokalaşmak

Kahve falında ölü biriyle tokalaşmak

Kahve falında ölü biriyle tokalaşmak sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü biriyle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler var.

Kahve falında ölü birisiyle tokalaşmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyle tokalaşmak maddi gücünün de daimi olacağına, rahat bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında ölü biriyle tokalaşmak taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölü insanla tokalaşmak atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında erkeklerle tokalaşmak günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle tokalaşmak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında herkesle tokalaşmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el tokalaşmak kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir