AnaSayfa / Genel / Kahve falında subayla tokalaşmak

Kahve falında subayla tokalaşmak

Kahve falında subayla tokalaşmak fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, maddi zarar edeceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, insanlarla tartışacağına rivayet eder.

Kahve falında subayla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri çağırarak kendi çevrenizde bulunmalısınız.

Kahve falında subayla tokalaşmak zahmetli durumların sona erdirileceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında subay kıyafeti görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında subayı görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz subayı görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında subayla evlenmek kendisi ile gururlanacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında subay olmak bilakis malının çoğalacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında subay görmek biraz dinleneceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında eşini subay görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir