AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir sopa görmek

Kahve falında demir sopa görmek

Kahve falında demir sopa görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demir sopa gördüyseniz:

  • Gerilim azaldıktan sonra biraz rahatlayabilirsiniz.

Kahve falında demir sopa görmek yeni bir şehre yerleşileceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun sopa görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden sopa yemek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında sopa yemek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında sopa görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah sopa görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına işarettir.

Kahve falında sopayla kovalanmak sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı sopayla öldürmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir