AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı nişan katı giymek

Kahve falında kırmızı nişan katı giymek

Kahve falında kırmızı nişan katı giymek çok güzel günler geçireceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı nişan katı giymek gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz küçük stresler yüzünden sarsılabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı nişan katı giymek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine işaret eder.

Kahve falında binanın en üst katına çıkmak umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında binanın üst katına çıkmak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında apartmanın en üst katında oturmak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında katı sabun görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında evin en üst katına çıkmak el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında katı sümük görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatı katında oturmak işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir