AnaSayfa / Genel / Kahve falında katı sabun görmek

Kahve falında katı sabun görmek

Kahve falında katı sabun görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında katı sabun gördüyseniz:

  • Bazı konularda çok hızlı gidiyor olabilirsiniz.

Kahve falında katı sabun görmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına tabir olunur.

Kahve falında katı yumurta görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işaret eder.

Kahve falında apartmanın en üst katına çıkmak çok mutlu bir hayata sahip olacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında çatı katında oturmak istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında apartmanın en üst katında olmak gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında katıl görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine delalettir.

Kahve falında binanın üst katına çıkmak gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında bodrum katına inmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir