AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatı katında oturmak

Kahve falında çatı katında oturmak

Kahve falında çatı katında oturmak eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Kahve falında çatı katında oturmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız olasıdır.

Kahve falında çatı katında oturmak kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine alamet eder.

Kahve falında çatı katına çıkmak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye yorulmaktadır.

Kahve falında çatı katı temizlemek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, içsel güvensizliklerinize yorulur.

Kahve falında çatı katı ev görmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalet eder.

Kahve falında apartmanın en üst katında oturmak sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında katı kusmak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında katı sümük görmek bir süre zorluk çekeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine yorulur.

Kahve falında katı kan görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, çok sevineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir