AnaSayfa / Genel / Kahve falında katı sümük görmek

Kahve falında katı sümük görmek

Kahve falında katı sümük görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, kimse ile tartışmayacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında katı sümük gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanız karışabilir, gerçeği görmekte, olayları çözmekte veya ipuçlarını yakalamakta zorlanabilirsiniz ya da kafa karışıklığı yaratan her ne ise, siz buraya onu koyabilirsiniz.

Kahve falında katı sümük görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burundan katı sümük çıkarmak elindekileri kaybedeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatı katı ev görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, ticaretin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında binanın üst katına çıkmak stresini atacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında katılarak gülmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine tabir olunur.

Kahve falında binanın en üst katında olmak doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, üzüntülerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bodrum katına inmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında teras katı görmek müjdeli bir haber alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir