AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kömür görmek

Kahve falında çok kömür görmek

Kahve falında çok kömür görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, işi ile gündeme geleceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok kömür gördüyseniz:

  • İş deki durumunuzu veya imajınızı etkileyecek adımlar atmadan önce, fikirlerinizi güvendiğiniz kişilerle paylaşmanızda fayda var.

Kahve falında kömür ve soba görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kömürün bittiğini görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında çuvalla kömür görmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına işaret eder.

Kahve falında sobada kömür yakmak işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine işarettir.

Kahve falında kömür yüklemek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kömür külü görmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmamış kömür görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kömür istemek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir