AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı gül takmak

Kahve falında kırmızı gül takmak

Kahve falında kırmızı gül takmak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, başarı ve zafer kazanacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül takmak gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatle atmanız en iyi sonuçların alınmasının sigortası olabilir.

Kahve falında kırmızı gül takmak yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saça kırmızı gül takmak kazancın yetmez olacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına yorulur.

Kahve falında siyah gül takmak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında saça gül takmak atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında gül takmak rahat edeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine inanılır.

Kahve falında saçına gül takmak rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başına gül takmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı sarı gül görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir