AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçına gül takmak

Kahve falında saçına gül takmak

Kahve falında saçına gül takmak hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, mal mülk kazanacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işarettir.

Kahve falında saçına gül takmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi netleştirmeniz durumunda istediğiniz yardımı bulabilirsiniz.

Kahve falında saça gül takmak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında saça kırmızı gül takmak döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçına gül takmak rahat bir hayata sahip olmaya, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah gül takmak günahların af olacağına, dönülmez yollara gireceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı gül takmak böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında başına gül takmak malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine delalet eder.

Kahve falında gül takmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, sorunların bir bir çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçında kırmızı gül görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir