AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına gül takmak

Kahve falında başına gül takmak

Kahve falında başına gül takmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, bununla yüceleceğine alamet eder.

Kahve falında başına gül takmak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli bir işi, projeyi, planı ya da herhangi birşeyi bir üst seviyeye taşımak için gerekli herşeye sahipsiniz.

Kahve falında başına gül takmak istediği başarıya kavuşacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başında beyaz gül görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına delalet eder.

Kahve falında başında gül görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına alamet eder.

Kahve falında başına gül dökmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saça kırmızı gül takmak elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saça gül takmak yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında gül takmak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah gül takmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir