AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gül takmak

Kahve falında siyah gül takmak

Kahve falında siyah gül takmak ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında siyah gül takmak gördüyseniz:

  • Nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında siyah gül takmak işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı gül takmak şansın yüze güleceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında saçına gül takmak yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine işarettir.

Kahve falında başına gül takmak imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saça gül takmak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine işarettir.

Kahve falında saça kırmızı gül takmak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine delalettir.

Kahve falında gül takmak maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, isteklerinize kavuşacağınıza inanılır.

Kahve falında kırmızı siyah gül görmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir