AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça gül takmak

Kahve falında saça gül takmak

Kahve falında saça gül takmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, kişinin gönlünü alacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, uzaktan haberler işiteceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saça gül takmak gördüyseniz:

  • İş yaşamınız, aşk hayatınız ya da evinizle ilgili konu ya da şartlar hakkında bazı pazarlıklar veya uzlaşılması gereken noktalar söz konusu olabilir.

Kahve falında saçına gül takmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında saça gül takmak evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında saça kırmızı gül takmak keyfinin kaçacağına, verimli olacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül takmak hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, ticaretinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül takmak şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başına gül takmak muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına inanılır.

Kahve falında siyah gül takmak kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçında kırmızı gül görmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir