AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül takmak

Kahve falında gül takmak

Kahve falında gül takmak çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, ne yöne gideceğine alamet eder.

Kahve falında gül takmak gördüyseniz:

  • Belli konularda uyarıları göz ardı ediyor veya sinyalleri görmezden geliyor olabilirsiniz.

Kahve falında gül takmak gayrimenkul işine girileceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saça kırmızı gül takmak eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine delalet eder.

Kahve falında saça gül takmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah gül takmak toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, güzel davetler alacağına alamet eder.

Kahve falında başına gül takmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül takmak eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçına gül takmak şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi güler yüzlü görmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir