AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı sarı gül görmek

Kahve falında kırmızı sarı gül görmek

Kahve falında kırmızı sarı gül görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı sarı gül gördüyseniz:

  • Kendinizden çok diğerlerine faydası olacak işlerle vakit kaybediyorsunuz.

Kahve falında sarı ve kırmızı gül görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı sarı gül görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, koltuğunun yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş kırmızı gül görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında konuşan kırmızı gül görmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına işaret eder.

Kahve falında gonca kırmızı gül görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine delalet eder.

Kahve falında bir kıza kırmızı gül vermek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eşine kırmızı gül vermek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kırmızı gül görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir