AnaSayfa / Genel / Kahve falında adet olduğunu ve kanı görmek

Kahve falında adet olduğunu ve kanı görmek

Kahve falında adet olduğunu ve kanı görmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına yorulur.

Kahve falında adet olduğunu ve kanı gördüyseniz:

  • Başarıya giden yolda bazı sürprizlerle ya da bazı alanlarda yavaşlanılmasını gerektiren düzeltmelerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında pembe adet kanı görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, sorunların kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında adet kanını yıkamak yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına inanılır.

Kahve falında adet olduğunu ve kanı görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının adet kanını görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin adet kanını görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında adet kanını silmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının adet kanını görmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalettir.

Kahve falında kendi adet kanı görmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir