AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi adet kanı görmek

Kahve falında kendi adet kanı görmek

Kahve falında kendi adet kanı görmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, rızkının genişleyeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında kendi adet kanı gördüyseniz:

  • Çok fazla konuyla aynı anda ilgilenmek zorunda olmanız veya idealist yaklaşımlarınız olası maddi kazanımlara zarar verebilir.

Kahve falında adet kanı görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının adet kanı görmek sıkıntılarını aşacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin adet kanı görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin adet kanını görmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına inanılır.

Kahve falında adet kanı içmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulur.

Kahve falında hamileyken adet kanı görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının adet kanını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş adet kanı görmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir