AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının adet kanını görmek

Kahve falında başkasının adet kanını görmek

Kahve falında başkasının adet kanını görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının adet kanını gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda ilerlemeler olabilir.

Kahve falında iç çamaşırında adet kanı görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının adet kanını görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında adet kanını silmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin adet kanını görmek hainlik yapacağına, ekmek kapılarının kapanacağına delalettir.

Kahve falında başkasının adet kanı görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında yatakta adet kanı görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, zaferler kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında adet kanı yıkadığını görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok fazla adet kanı görmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir