AnaSayfa / Genel / Kahve falında adet kanını yıkamak

Kahve falında adet kanını yıkamak

Kahve falında adet kanını yıkamak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında adet kanını yıkamak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan kaçınmalı, değerli evrak, eşya v.b gibi şeylere sahip çıkmalı, çek, kredi, fatura v.b gibi ödemelerinizi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında adet kanı yıkamak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına tabir olunur.

Kahve falında adet kanını yıkadığını görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adet kanını yıkamak tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adet kanı yıkadığını görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında pembe adet kanı görmek birlikteliğe başlayacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adet olduğunu ve kanı görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında adet kanı görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının adet kanını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, kendine çeki düzen vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir