AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin adet kanını görmek

Kahve falında başka birinin adet kanını görmek

Kahve falında başka birinin adet kanını görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, huzurunu yerine getireceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin adet kanını gördüyseniz:

  • Sizi farklı kültürler, olaylar veya inanç sistemleriyle tanıştıracak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin adet kanını görmek rahat yüzü göreceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adet kanı olmak duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına inanılır.

Kahve falında adet kanı yıkamak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adet kanı yıkadığını görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına alamet eder.

Kahve falında adet kanını silmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok adet kanı görmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında adet kanı temizlemek her isteklerinin yerine geleceğine, şan şöhret kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi adet kanı görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir